ANUNT

puteti sa scrieti aici ca nu va pot raspunde pe mail ca miau blocat adresa .daca nu se rezolva fac alta.cred ca multi se intreaba de ce scriu asa de la polu nord la polu sud-ca sai demaschez pe barbosii fustangii de securisti moderni care care se ocupa cu pescuitul fraierilor.hristofor nu mai publica mesajele mele de pe data de 12dec.deaceea la si pus pe ucenicul lui razvan m.sa arunce cu minciuni ca sa aibe motiv sa dea spam leam raspuns ca sa termin cu strutii besinosi ca e pierdere de timp.pare ca nici saccsiv nui mai prejos ca eu nu mai pot sa vad ultimile coment.lea sters  pur si simplu.trebuia un pic de curatenie nu? ca sau curatat singuri aratinduse cine sint.hai sa vedem daca ne reuseste sa vedem cum stam cu mintuirea.repetati intrebarile de pe mail aici.eu nu dau spam daca va sraduiti sa va smeriti.

4 răspunsuri to “ANUNT”

  1. …la saccsiv cred ca e o problema pagina are multe coment.si se incarca greu sau poate se blocheaza nu pot sa cred ca e de la mine si ca incearca sami blocheze si blogul asa repede,daca voi vedeti coment. mele din dec. la el sami spuneti si mie.

  2. catehumen Says:

    Ce înseamnă trupul lui Hriistos?

  3. are mai multe multe explicatii,in primul rind este trupul fiecaruia dintre noi daca suntem crestini precum ne numim,si nu cum sustin ereticii ca biserica de cataroaie cu erarhia ar fi pe primul loc si daca nu faci parte adica nu te supui prin ascultare esti pierdut extremist fanatic zelot etc. am mai spuso ca biserica de cataroaie cu intreg organismul e pentru cei slabi de aceea a si luato razna mereu.dirijorii orchestrei (Sfintii)au fost intodeauna in contradictoriu indreptindo din slabiciunea ei pentru lume. mai departe am sati detaliez cit de curind voi putea intrun articol…….

  4. catehumen Says:

    Dumnezeu se odihneste? sau odihna e numai pt trup? ca adesea ma gandesc sa dobindesc odihna din rai .. dar poate ca odihna e oprire in a cunoaste pe Dumnezeu, necuprins si neincaput? .. ca la arhanghelul Mihail ma gandesc ca neobosit slujeste lui Dumnezeu, in lupta neincetata cu fortele iadului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: