ANUNT-ceati cautat ati capatat.

Eu,+Iudita te blestem pe tine cel ce tiai luat nume razvan.m si pe eva femeia ta anca stefan, si pe toate celelalte nume de dracolite carora tu slujesti,sa te pogori de viu in iad si diavolul sa te pasca in toate zilele pe pamint si pacea sa nu o afli,pentru ca ai indrasnit sa arunci hule asupra unui nume sfintit(chiar Vlasie a spus:- calugaria nu este de la oameni ci din cer-),si sa blasfemiezi pe sfintii vechiului testament pe care se vede ca nu lai citit niciodata si sub acest blestem sa cada si toti aceia ce pacatuiesc impreuna cu tine si iti publica blasfemiile si toti cei de care vei face ascultare vreodata,sa se pustiiasca biserica lor sa se indraceasca cei mai iubiti ai lor si sa cada in tot feul de pacate si erezii ca sa se arate ca cu antihristii siau facut parte si fratie si nu sau temut sa umble cu grija si cercetare  la fata lui Dumnezeu. voi antihristii nici idee nu aveti ce inseamna sa va luati de haina calugareasca din care face parte si numele, -pacat  impotriva Duhului Sfint care nu se iarta nici in veacul acesta nici in cel ce va sa fie.orice calugar care  a pazit (faptuit) si continua sa o faca toata legea e preot in veci dupa rinduiala lui Melchisedec. De acum continuativa distractia ca daca nu ati invatat cind erati mici ca nu trebuie sa va jucati cu focu acum va ardeti rau de tot jucinduva dea mintuirea.

17 răspunsuri to “ANUNT-ceati cautat ati capatat.”

 1. „tot pacatul si hula se va ierta oamenilor, iar hula care este impotriva Duhului, nu se va ierta oamenilor” (Matei 12,31). Ce este hula impotriva Duhului Sfant?
  Cui foloseste blestemul? Cine poate sa blesteme? Ce putere are blestemul? Cum poate un blestemat sa iasa de sub blestem? Pt ce e indreptatit blestemul si pt ce nu? Poti sa blestemi asa la distanta, pe blog, la telefon, la TV, prin scrisori, by mail … ?
  Sfintii Parinti cateriseau, afuriseau, anatematiseau in sinoade, calcarile de credinta, atacurile la sfintenia lui Dumnezeu si a Sfintilor sai. Daca nu o faceau, posibil ca eram catolici azi si cu totii ne numeam „sfinti”. Oricum citind din Pidalion, eu insumi ma vad de multe ori afurisit.

  • pt.catehumen
   Este de exemplu cind cineva nu stie mai nimic despre un lucru , cauta sal distruga in fel si chip in principiu cu cuvinte care murdaresc imaginea acelui lucru dar poate sa o faca si faptic.in cazul Duhului Sfint este imposibil ca aceasta sa se intimple si se intoarce pe capul aceluia ce a hulit deci e un fel de autoblestem(adica se da singur in posesia diavolului)deci devine un om pierdut de buna voie
   Blestemul este o reteta de dragoste pe care sfintii parinti au lasato pt.diferite cazuri care prezentau putine sperante de mintuire,ca dat in posesia diavolului si chinuit fiind de acesta pe pamint sa se izbaveasca sufletul acestuia dupa iesirea din trup acesta fiind un exemplu.ca unul ca acesta sa nu se faca pilda altora deci spre atentionare,ca sa se desparta oile de capre(anatemele)blestemele au putere cind cel ce o face se afla drept mergind pe calea adevarului la fata lui Dumnezeu-iar acest adevar nu e acelasi cu cel cunoscut de cei lumesti.daca blestemi si gresesti acesta se intoarce inapoi la tine si de nu te afla curat patimesti tu cele cu care ai blestemat.aceasta e despre care sa scris –si vam dat voua puterea de a lega si dezlega (blestemele importiva diavolului sunt de fapt dezlegari )sint multe de spus aici am punctat cite ceva mai important mai putem detalia pe parcurs.nu poate nimeni sa blesteme daca nu e curat (sau nu are efect blestemul lui)chiar daca e arhiereu,fapt care sa ucat multora la cap si sperie lumea cu acestea.ba inca de blesteama arhiereul si nu are dreptate blestemul cind se intoarce la el inapoi se raspindeste si in toata biserica lui.
   In general numai cine a blestemat poate sa scoata de sub blestem.
   Prin implinirea canonului de dezlegare.
   Poti sa stai in padure si sa nu mai fie nici unul sa te auda si sa blestemi.blestemul este focul rivnei pe care drept slavitorii o au pt .Dumnezeu(vezi viata sf.Ilie)daca e in public are si efect de luare aminte pt.altii
   Cel drept chiar daca greseste blestemind ,acesta nu are putere asupra lui .este un ex.la pateric unde un ava a iesit in zi de duminica cu ucenicul lui la cimp pt.o oarecare trebuinta si a vazut pe un taran arind cu boii lui pamintul si la blestemat .deci a aratat Dumnezeu ucenicului cum a iesit foc din gura lui si a inconjurat omul si boii lui si sa intors de a intrat inapoi in gura avei.si acestea ucenicul lea spus avei si a inteles el ca a gresit.si sa dus la taran si la intrebat –pentru ce calci ziua duminicii arind.acesta ia zis lui pt.ca toata saptamina trebuie sa are pt boier si de nu ara duminica ii mor copii de foame,iar de aici inteleaga oricine cit pfteste.

 2. …ca sati dau un raspuns mai complet trebuie sami spui de ce te crezi afurisit.

 3. Iti cer iertare cu tot ce te-am suparat, +Iudita. Nici n-am dat atentie faptului ca s-ar putea sa fii maicuta.Iarta-ma si Dumnezeu sa te ierte. Nu vei mai avea nici un fel de provocari nici virtuale si nici de alta natura pe blogul tau de la mine, pacatosul si nici pe cele ale lui saccsiv si hristofor si pe nici un altul.
  Rogu-te doar sterge toate postarile mele sub diverse nume de pe blogul tau si BLESTEMUL tau, iar eu voi cere lui saccsiv si hristofor sa stearga toate posturile mele incepand cu 1 decembrie.
  Daca este posibil sa punem dimpreuna un nou (si bun) inceput, te rog atunci, ai mila de mine, nemernicul si roaga-te ca sa imi revin din ceea ce a facut ca sa imi arunci blestemul.

  O data in plus iertare si post al Nasterii Domnului binecuvantat!

  Razvan

 4. Razvan
  1.pe mine nu mai suparat cu nimic,ci pe Hriistos si Preacurata lui Maica si pe toti locuitorii cerurilor , prietenii mei.
  2.e bine pe viitor sa faci atentie si sa nu mai folosesti capul din chiloti ci cel de pe umeri.
  3.mie iertare din partea ta numi trebuieste,si nici nu sint usuratica la dat iertare.
  4.ce am scris am scris si nu sterg nimic caci nu sufar de parere de rau.
  5.eu inceput am pus demult si acum e sfirsitul caci altfel numi permiteam sami fac blog ortodox pe net la fata Domnului si tuturor locuitorilor cerurilor ca sa ma fac de cacao ca tine.asta inseamna ca unul ca mine e meserias stie sa puna inceput in fiecare clipa,deci tu esti care treb.sa pui inceput de unul singur ,ca doar nai sa te prezinti cu mine de mina la judecata.
  6.eu nu sufar de milostivire –ca sa ma pazesc de slava desarta miam pus publicitatea ca numai Hriistos e milostiv si ca daca eu as fi cumva peste noapte mar ridica Dumnezeu la rai si nu mas mai afla pe pamint.
  7.si nici de rugat nu stiu sa ma rog ,caci de dimineata si pina dimineata ma ocarasc in fel si chip ca nu stiu inca sa ma rog.
  8.din ce am gasit eu pe la sfintii parinti (si canoane )ca sa se ridice blestemul de la tine trebuie sa demonstrezi lui Dumnezeu cu tot dinadinsul ca voiesti aceasta si:
  a)oriunde tiai luat alt nume sa te duci si sa scrii pt.fiecare in parte –sub acest nume eu razvan.m am scris si ma caiesc pt.gomoria mea pe net,si pentru faptul ca neavind catehismul miam permis sa scriu de ca si cum as fi crestin in necunostinta aflinduma.
  b)sa citesti Dumnezeiasca Scriptura mai putin cintarea cintarilor ca la astia ca tine nu le e spre nici un folos.si vietile sfintilor de peste an.
  c)sa te opresti din scris si din vorbit (afara de povatuitorul tau)pe timp de cel putin 1an de zile daca nu mai mult ,ca gomoria si sodomia spirituala e foarte greu de vindecat, dar la Dumnezeu nimic nui imposibil.
  9.eu sint +Iudita, Maicuta este Maica Domnului.
  10.binecuvintare de la tine nu pot sa iau pentru post ca nu esti episcop si chiar daca ai fi deocamdata esti sub blestem.
  11.invatate legea bisericii si frica de Dumnezeu ca pe El nul poti pacali.ia si te uita in oglinda si te vezi ca esti tot infectat de mindrie pina in maduva oaselor,daca nu crezi poti folosi microscopul.
  12.cind vei implini toate acestea cu sirguinta atunci se va ridica si blestemul de da tine .vezi ca chiar daca ti separe ca glumesc sau iau in ris tot cuvintul pe care il scriu are mai multe intelesuri ,ia intodeauna pe acela care te aduce la umilinta si lacrimi ca singur te numesti –pacatosul.nenorocit =unul cre e lipsit de cadourile dracului pe nume noroc.deci e o aberatie pt. oricine foloseste acest cuvint inventat de slujitorii satanicesti in cluburile lor si preluat de fraierii care nui cunosc semnificatul.

  • lui razvan m
   Fa atentie ca continui cu sodomia , in loc sa intrebi direct ce sa faci ca sa iesi de sub blestem si sa ma rogi sa ridic blestemul de la tine tu te rogi sa se stearga comentariile tale de peste tot lasindute dus cu presu de satana,pentru tine pare ca e mai importanta impresia celorlati de care te rusinezi acum si impui prin rugaminti dulcici si aceasta e sodomie care la mine nu merge. tiam scris cum tr .sa faci si documentarea din cartile sf.nuti va folosi chiar daca ai sa faci 7 facultati de teologie.David care a facut curvie si crima sa marturisit in fata poporului caci suferind ocara avea siguranta ca a fost iertat,deci fa si tu asemenea ca in public ai pacatuit,si nicidecum pe ascuns.de aceea nici nu pot sa te iert ca tu cauti sa eschivezi mintuirea,dute la fiecare articol precum tiam zis sa faci si fao de ca si cum Hriistos tia ceruto direct,si cu acelasi zel cu care te scoli dimineata sa scrii abureli, iar spam dati singur – pune pe cineva sati ascunda tastiera sa nu mai poti scrie daca altfel nu te poti abtine.eu in locul tau mas ingrozi gindinduma ca Dumnezeu a ars sodoma si gomora ca sa nu se ajunga atit de repede la grozavi dinastia ca tine viitori apostoli ai lui antihrist,caci asta vei ajunge daca nu iei in serios ce tiam scris. nu pateste omul nimic din intimplare,ci pe merit,iar mai mult nu mai am ce sati fac ca te doare in cot de blesteme dar timpul le va arata pe toate ca adevarul intodeauna biruieste.

 5. Din talcuirea canonului 32 apostolic, afurisirea e despartire de Sfintele Taine, despartire de starea cea impreuna cu cei credinciosi si de rugaciunea cea in Biserica. Ca si mirean ma vad afurisit de o multitudine de canoane.
  – Toţi credincioşii cei ce intră în Biserică şi aud Scripturile, dar nu îngăduiesc la rugăciune, şi la Sfânta Împărtăşire, ca unii ce fac nerânduială în Biserică trebuie să se afurisească. (Apostolic can.9)
  – Dacă cineva cu cel scos de la împărtăşire (achinonitos) măcar, în casă de s-ar împreună ruga, acesta să se afurisească. (Apostolic can.10)
  – Dacă vreun cleric ori mirean afurisit, adică neprimit, ducându-se în altă cetate se va primi fără de scrisori recomenduitoare, să se afurisească şi cel ce l-a primit şi cel ce s-a primit. (Apostolic, can.12)
  – Iar de ar fi afurisit, prelungească-se asupra lui afurisirea fiindcă a minţit, şi a amăgit pe Biserica lui Dumnezeu. (Apostolic can.13)
  – Mireanul cu tavle zăbovindu-se, sau cu beţii, ori înceteze ori afurisească-se. (Apostolic can 43) cf. talcuirii, canonul se refera si la jucarea cu sorţi, jocurile de noroc, la beţii şi la bancheturi
  – Dacă vreun mirean pe a sa muiere lepădându-o pe alta va lua, sau pe cea de altul lepădată, să se afurisească (Apostolic can.48)
  – Dacă vreun mirean, de nuntă, şi de cărnuri, şi de vin, nu pentru nevoinţă ci pentru urâciune s-ar depărta, uitând, că sunt bune foarte, şi că bărbat şi femeie a făcut Dumnezeu pe om, ci hulind ar cleveti pe făptură, ori îndreptează-se, ori afurisească-se, şi de la Biserică leapădăse (Apostolic can.51)
  – Dacă vreun mirean pe şchiop, sau pe surd, sau pe orb, sau pe cel rănit la picioare îl va batjocori, să se afurisească.(Apostolic can.57)
  – Dacă vreun mirean, va mânca carne întru sângele sufletului său, sau de fiară prins, sau mortăciune, să se afurisească. Că aceasta legea o a oprit. (Apostolic can.63)
  – Dacă vreun mirean s-ar afla postind în ziua duminicii, sau sâmbăta, afară de una numai, să se afuriseasca. (Apostolic can.64)
  – Dacă vreun mirean, Sfântul marele post nu-l posteşte, sau miercurea, sau vinerea, să se afuriseasca. Fără numai de s-ar opri pentru boală trupească. (Apostolic can.69)
  – Dacă vreun mirean va posti împreună cu iudeii, sau va prăznui cu dânşii, sau ar primi de la dânşii ospăţurile praznicului, precum azime, sau ceva de acest fel, să se afuriseasca (Apostolic can.70)
  – De va ocărî cineva pe împăratul; sau pe stăpânitorul fără dreptate, să ia pedeapsă. Şi de va fi cleric adică, să se caterisească, iar de va fi mirean, să se afurisească. (Apostolic can.84)
  … si multe altele, am enumerat doar din canoanele Sfintilor Apostoli, iar majoritatea canoanelor ii caterisesc pe clerici pt aceleasi motive

  • lui catehumen:
   tu ori te faci ca nu intelegi ori iti place sa scrii cearsafuri inutile pe blog.tiai postat si raspunsul aiurea ca eu intrebarea tiam puso in alta parte si nu aici.deci dute si mai citeste odata intrebarea,daca nu esti botezat cemi trimiti afurisenii pentru botezati .trezestete am pretentii de la un intelectual.

   • tot lui catehumen
    aici pot sati raspund despre blesteme iar despre celelalte transferale la intrebari si raspunsuri pe viitor ca nu au legat cu ce am scris in anumt

  • Nu vreau sa fiu intelectual. Cuvintele Domnului ricosau din inteligenta intelectualilor, carturari si farisei, si deductia ia dus pana acolo de L-au rastignit. Ca mai bine sa ma numar si eu printre ceia ce l-au inconjurat pe Domnul, cat a fost pe pamant, primindu-i invatatura: handicapati, retarzi, curve, slabanogi, oameni simpli, tarani, Zaheu din copac.

   • lui catehumen
    nui simplu sa te debarasezi de balast insa de te vei ocari in tot ceasul ai sanse sa te smeresti ,mai multe iti voi spune la categ despre rugaciune.

 6. catehumene vad ca te invarti in loc si ti se pare ca avansezi??nu ai o tinta,te intorci inapoi,pui raspunsuri si intrebari la care ti raspunzi singur !!nu cred ca putem sa ti fim de folos nici noi nici nimeni daca tu esti propriu tau adversar ! Vad ca nu ai inteles NIMIC din ce ti sa spus pentru ca esti plin de sine,adica te placi pe tine esti indragostit de comportamentul tau si creierii tai

 7. am citit si mi se pare normal ca:minciuna este pacat impotriva Duhului Sfant !! la preotul care minte pierde Harul preotiei !! in vremurile astea de minciuna normalizata ,de libertate fara limite cand in miezul iernii fetele merg in strampi subtiri de se vede prin ei…de moleseala fata de pacate:preoti care sant sodomisti sant doar mutati din un loc in altul,nu mai vorbesc de preoti curvari(care pierd automat preotia) superiorii nici prin cap nu le ar trece sa le faca ceva rau,sant stareti de manastiri care curvesc de stie toata lumea si totusi calugarii si mirenii

  • orice pacat duce subtire in final la pacat impotriva Sfintului Duh insa nu vadit.preotul care minte nu poate fi preot in veci dupa rinduiala lui Melchisedec dar,harul preotiei nu se ia decit daca face pacate impotriva firii adica vadite impotriva a ceea ce a creat Dumnezeu.pentru aceea parintii au facut canoanele ca sa explice prin ele aceste neclaritati.deci curvia nul opreste automat din slujire,homosexualitatea da.astazi se practica sodoma si gomora spirituala cea cei face pe toti cei ce intra in contact cu acestia sa faca si ei acelasi pacat atita timp cit nu sint dezaprobati pe fata. molesala vine de la burta.ce ai vrut sa spui cu totusi pare ca lai inversat cu si.

 8. veronica poate nu am inteles io bine deci spun ce stiu :curvia este si principalul motiv de divort si preotul care curveste(si din greseala,se explica si in vietile sfintilor un caz in care o femeie cand se duce preoteasa la wc vina curva in patu preotului si dupa consumarea actului vine ingerul si i spune ca Dumnezeu il iarta DAR nu mai poate sluji !!)nu mai are voie sa slujeasca NICIODATA! iar daca un preot spune ceva si apoi zice altceva la 180 de grade sa i se ia preotia !!legile astea sant si in cartile Sf IOAN GURA de AUR la „Despre preotie ” ,asa ca sant ridicoli oamenii care se mai duc la preotii care curvesc pe fatza !!

  • eu am inteles ca ai intrebat cind se ridica harul instantaneu.deci daca sa intimplat odata si se caieste si stiu doar faptasii si duhovnicul nu se ia darul de la el pina la caterisire, dar pina in clipa caterisirii el poate slujii(punem cazul ca nu e cine sa ingroape mortu satului).de se face public si afla lumea chiar de sa cait si nu mai face se cateriseste pentru a nu fi sminteala ,daca a facut sodomie & gomorie chiar spirituala nu se pogoara in nici un caz.cazul de care tiam spus e extrem de rar dar poate sa fie.daca crestinii duc plingerea si nu vine caterisit atunci intra curvia in toata biserica si se fac prin inchiderea ochilor toti curvari.ca sati explic mai clar de atit trebuie sami pui aici canoanele pe care nu le intelegi si orice text zici ca e patristic ca poate fi modificat si de aceea nu poti intelege mare lucru,apoi iti explic si cum sta treaba cu pogoramintele.cel ce se duce la cine curveste pe fata este si el curvar si se duce sa demonstreze public aceasta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: