ANUNT

Luati aminte ca sint multiple curve  care au publicat pe multiplele lor saituri unde copiaza texte si le schimonosesc eventual, cum ca eu mias fi publicat icoana mea pe blog.acestia nu stiu sa faca diferenta,probabil din cauza invidiei prea mari, intre o poza si o icoana.deci rezulta ca nu sint ortodoxi ci va mint pe voi  cu usurinta deoarece va lipseste catehismu si nu cunoasteti nici macar legi fundamentale ale crestinismului.veniamin(a)ilie mare informatoare, cu multiplele ei saituri capcana a intecut masura clasinduse si la furt de cele sfinte caci a preluat de pe blogul meu fotografii in care se afla haina calugareasca fara permisiunea mea cazind sub blestemele scrise pe acest blog. oricine preia dupa acest blog ceva fara motive de mintuire, cade sub blestem, pentru o clarificare ca nimeni nu se poate juca cu Adevarul cum ii place. nadajduiesc sa aveti teama de Dumnezeu cind cititi pe acest blog, El ajuta oricui voieste din toata inima sal afle pre El… +Iudita


6 răspunsuri to “ANUNT”

  1. pentru popa iustin pirvu nu adevarul este important,pentru mintea lui moderna multimea este importanta! el scoate pe gura ca stilisti s au rupt de biserica !adica nu cei ce au schimbat invatatura s au rupt de adevar !! ca propovaduieste comuniunea intre minciuna si adevar si are o multime de laudatori imi produce greatza!dar umblind prin manastiri am vazut ca multimea considera sfinti niste oameni de o prostie extrema(dau un exemplu un betiv care sa poata cumpara bauturi scumpe le cerea bani multi prostilor ca sa le citeasca moliftele Sfantului VASILE cel MARE ! mai il considerau sfant pe unul care dormea cu baietei tineri si ii pipaia toata noaptea si luat la intrebari a zis ca i verifica daca sant buni de calugari!!!…oamenii nu se simt atrasi de adevar ca s a invechit ,sant atrasi de noutati,de smecherasi *gen marinaru

    • ce pretentii poti avea de la un analfabet in canonica, la canoane scrie de schismatici. stilistii sint cei ce nus rupti de biserica(ca doar no fost al 8 tulea sfint sinod sai blasteme :)) ci doar au tendinta de a stiliza -adica de a se afla in pas cu moda ei simplifica legea biserici pretinzind ca cea lasata de sfinti e greu de purtat in zilele noastre.deci se ocupa cu modificarile si chiar sa presupunem ca ar fi cineva stilist nu este musai si eretic.nu se poate nimeni rupe de biserica decit numai de primeste anatema sau calca canoane unde scrie anatema. laudatorii sint fictivi ca si comentatorii lui saccsiv,vemiamina-hristofor,mucenicul,razboiul e.t.c.,ei fac parte din acelas clan.multimea aia care umbla pe la fostele minastiri nu sint crestini ci niste inchipuiti,deoarece crestinul stie canoanele si nul duce de nas unu ca iustin care nui asa de prost cum crezi tu ba chiar al dracului de smecher , ci mai degraba curvar ca toti calcatorii de canoane de aceea si au atitea exemple in bisericoaia lor de curvie ca sa vada cine sint dar nu vad ca asa sa scris ca vor avea ochi da nu vor vedea. in rominia nu exista preot sau calugar sa poata citi moliftele care blesteama pe draci ca trebuie sa ai rugaciunea inimii sa poti face asta,si cum so capete cind chiar de ar pazi toata legea fac ascultare de eretici, cei care nu sint atrasi de adevar sint zombi sau in devenire si nu oameni . cu chestiunea marinaru nu sint la curent.
      nota:notiunea de stilist e inventata de schismatici adica de cei pe nou care de oftica ca sint shismatici au inventat sa zica si ei ceva de altii care nu sint.

  2. ma gandeam sa ma duc la biserica celor din pucioasa dar miroase urat !! sa fie oare ceva necurat acolo???

    • si eu am vrut sa ma duc dar dupa ce mau invitat intro sarbatoare miau spus sa nu mai vin ca au sarbatoare privata la care participa doar initiati nu si strainii :)) (acestea leau facut unui ucenic deal meu deci mie miau facut si mai ales lui Hriistos) oricum e clar ca nau citit nici macar odata patericul care face parte din sfinta traditie. de fapt nu au timp ca au patericul lor.am sati detaliez mai mult in articol ca are legatura cu alunecarea in erezie si cum se ajunge la asta. nu am avut inca timp am de lucru cu animaletii -apropo ca sa vezi cum protejaza wwf rasele de animale au eliberat o corcitura de lup american cu numai ei stiu cu ce lau incrucisat si acum se vad rezultatele. dupa ce au sfirtecat oi,capre ,vitei ,magari ,au trecut la cai au micat 3 cai ai taietorilor de lemne si iau atacat si pe acestia. sint oameni de stiinta cercetatori, nuu? stii ce zice la psaltire despre stiinta? parese ca cerceteaza cum sa distruga tot ce a creat Dumnezeu. eu ma bucur nespus ca vine mai repede judecata ….

  3. eu cred ca nu se pica deodata tare in erezii,cred ca se aluneca pas cu pas picatura cu picatura,cine are curaj sa arate drumul spre erezie sa ne arate,ca io cred ca drumul spre iad este insotit de idei nobile de ceva frumos asa ca o unditza frumoasa..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: